Áru rendeléssel, kiszállítással kapcsolatos szabályozások, a megrendelés folyamata!

 

  • A vásárlóink által telefonon, vagy az online rendelő felületen leadott megrendeléseket, cégünk saját húsfutár szolgálattal teljesíti.
  • Az áruféleségek jellegéből adódóan, és vagy az árukészlet mennyiségének függvényében, a házhoz szállítást 1-2. munkanapon belül teljesítjük, amely időpontot a megrendeléskor történő kapcsolat felvételkor, minden esetben pontosan meghatározunk, és megbízhatóan teljesítünk!
  • Az ingyenes házhoz szállítás feltétele a Bruttó 25.000.-Ft-os rendelési összeg elérése a Budapest XV. XVI. XVII. XIV. XIII. IV. kerületekben, ezen összeg alatti megrendeléseket, 2.500.-Ft-os szállítási díj felszámolásával teljesítjük!
  • Az 50.000.-Ft-ot elérő rendelések esetében egész Budapesten ingyenesen kiszállítunk!
  • A megrendelt árukról minden esetben nyugtához kapcsolt tételes szállító levelet, vagy számlát állítunk ki a megrendelő kérésének megfelelően.
  • A Húsok és húskészítmények jellegükből fakadóan nem darabáruk, ezért a Vásárlóink által  megrendelésre kerülő kilogrammos mennyiségekben, plusz-mínusz 10% eltérés lehetséges, amelyről minden esetben értesítjük a kedves Vásárlóinkat.
  • A weboldalunkon, vagy egyéb hirdetéseinkben lévő „visszahívást kérek” gombra kattintás esetén, minden alkalommal az Ön által megadott időpontban és telefonszámon jelentkezünk a rendelés felvétellel, és kiszállítási  információkkal kapcsolatban. ( Természetesen munkanapokon és munkaidőben 07.00-17.00 óra között.)
  • A telefon  beszélgetés folyamán a kedves Vásárlóink, bátran kérdezhetnek a megrendelni kívánt húsokról, hiszen tapasztalt  hentes kollégánk felkészülten és segítőkészen válaszol minden kérdésre, akár az elkészítés módjáról, vagy a hús pácolásáról legyen szó. Szívesen vállaljuk a húsrészek szeletelését, darálását, kockázását, csíkozását, felszúrását akár a fűszerezését is. Amennyiben nem teljesen biztos benne kedves Vásárlónk, hogy az Ön által készíteni kívánt ételhez melyek a legalkalmasabb húsrészek, ebben is szívesen kifejtjük véleményünket.
  • Vásárlóink kérésére, tartós csomagolást is tudunk biztosítani, nagyüzemi vákuumcsomagoló gépünk segítségével, ennek költsége 30.-Ft/kg.
  • A vákuumcsomagolás előnye, hogy a levákuumozott húsrész eltarthatósági ideje, +1-+5celsius-os hűtés esetén, akár 3-5 nappal is meghosszabbodhat, így elkerülhető a hús lefagyasztása. Valamint a befűszerezett, bepácolt, szeletelt vagy darabolt húsok, a vákuumban érlelve, +5-+8celsius-os hűtés esetén,  sokkal omlósabbak, és intenzívebb ízhatású ételeket készíthetünk belőlük, ennek a konyhatechnikai folyamatnak a hatására.

Amennyiben részletesebben szeretne tájékozódni, a szállítási szerződésről és a szerződésben szereplő elállási jogról, szerződésszegés jogi következményeiről, a megfelelő menü pontot választva megteheti.